Imatge de la porta guanyadora d'aquest Halloween a Goar. (Font pròpia)

Un nou Halloween per a una nova realitat

134 visites

Aquest any el COVID no ens ha permès barrejar-nos i celebrar la festa com sempre, tot i així hem sigut creatius i hem trobat una solució

Tots els anys a l’Escola Goar celebrem el Halloween amb un túnel del terror i moltes activitats des de les 17:00 fins a les 20:00h, però aquest any a causa del COVID els profes van idear una manera diferent de celebrar aquesta festa.

Al Goar ens agrada celebrar, i per això no hem deixat que la situació actual ens deixés sense Halloween. Els profes van proposar als alumnes de l’ESO i Batxillerat fer un concurs de decoració de portes de l’aula i veure pel·lícules de por a la tarda. El 29 de novembre teníem totes les nostres portes decorades i llestes per veure quina seria la mes votada. 1r d’ESO A va ser la classe guanyadora i en segon lloc va quedar 4t d’ESO B. I vosaltres, a quina classe hauríeu escollit com a guanyadora?

close

El més recent

Un amor de Sant Jordi

Compartim la història de la nostra corresponsal Martina Albertín Aquesta història d’amor sembla que comença en