Bad Bunny a l'octubre del 2019.

Bad Bunny i el seu any d’or

/
59 visites

L’artista ha publicat tres discos aquest complicat 2020

L’artista porto-riqueny Bad Bunny acaba de publicar el seu tercer disc d’aquest any: El último tour del mundo. Els altres dos són YHLQMDLG i Las que no iban a salir. Probablement està en el seu millor moment i és que és el 9è artista més escoltat mundialment a Spotify, amb més de 50 milions d’usuaris mensuals.

Bad Bunny no va assistir a la gala dels AMA (els American Music Awards) per haver donat positiu en Covid, però va guanyar un dels premis. Aquest any el seu èxit és indiscutible en totes les plataformes. Ha sabut adaptar-se a la pandèmia mundial i va gravar un videoclip d’una de les seves cançons amb el mòbil. No hi ha concerts, però la seva activitat a les xarxes socials tampoc no ha parat.

Callaita, La canción, Soltera (remix), Dakiti, Vete o aquest Yo visto así són alguns dels seus últims temes que més ho han petat. I el seu àlbum YHLQMDLG va ser el disc amb més reproduccions a nivell mundial, amb més de 3.300 milions de reproduccions.

Les seves lletres són properes a l’adolescència. Transmeten i arriben molt al seu públic. La seva música pot semblar, pel gènere, molt superficial, però amaga lletres profundes i complexes. Acaba sent un artista que arriba també per les xarxes socials. El personatge i la persona acaben sent un i els adolescents se senten identificats més enllà de la música, se senten identificats amb la persona.

La música de Bad Bunny creiem que és molt recomanable per evadir-se en moments de nervis, pressió pels estudis o problemes personals. Transmet molt, ja que pot tant relaxar-te en situacions de tensió com animar-te en moments difícils. Com bé diu el seu àlbum YHLQMDLG fa el que li dona la gana sense importar-li l’opinió dels altres i intenta transmetre als seus fans que facin el mateix.

close

El més recent