Els corresponsals alimentaran la revista del Goar amb més articles. (Font de la imatge: Creixen Goar Report)

La nostra revista creix amb els corresponsals

86 visites

Ampliem la redacció amb alumnat de la resta de cursos

El passat mes de novembre l’equip directiu de la revista va passar per les classes de l’ESO per a explicar el projecte Junior Report. Van fer una presentació per tal de demanar col·laboració a la revista. L’objectiu és aconseguir diferents punts de vista i fer que la revista creixi.

De cada classe han sortit corresponsals que col·laboraran amb l’equip de redactors mitjançant l’observació i la previsió de les activitats de cada curs. Tot el que pugui ser important i que es vulgui transmetre ho faran arribar mitjançant el correu electrònic a l’equip de redacció.

Des de l’equip de redacció lamentem que no es puguin fer reunions presencials, perquè la Covid no ens ho permet. Tot i així, hem trobat en les videoconferències i el mail una forma d’estar en contacte amb la resta de companys i que la revista pugui ser de tota l’escola.

close

El més recent