El pati de l'Escola Goar durant una classe d'Educació Física. (Font de la imatge: pròpia)

Cristina Lacayo: “L’esport ha estat una de les eines fonamentals per un bon estat emocional durant la pandèmia”

116 visites

Parlem amb la professora d’Educació Física de l’Escola Goar i destaca la importància de l’activitat física i com la Covid-19 ha alterat les seves classes

La Cristina Lacayo (Barcelona, 1977) és la professora d’Educació Física de secundària a l’Escola Goar. Aquest any la vida al centre ha canviat molt: grups bombolla, entrades i sortides esglaonades, mascaretes, desinfecció, ventilació. La classe que més ha patit canvis i que més ens preocupava quan va començar el curs era Educació Física. Entrevistem a la Cris per tal que ens expliqui quins canvis ha patit la seva assignatura i com va decidir aplicar aquestes mesures en un moment tan complicat com la pandèmia actual.

close

El més recent