Íker Muniain aixecant la Copa al cel de Sevilla. (Font de la imatge: marca.com)

El Barça no pot superar una segona pròrroga i perd la Supercopa d’Espanya

57 visites

Iñaki Williams marca el 2-3 que segella la victòria de l’Athletic de Bilbao davant els culers

El Barça continua sense aixecar títols. El partit de la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club de Bilbao ha estat molt disputat, però han estat els lleons qui s’han endut el trofeu, com ja havien fet el 2015, també davant els culers.

El Barça va començar patint perquè l’Athletic feia una pressió molt bona. A partir del minut 25-30 el Barcelona va agafar confiança i al minut 40′ va avançar-se al marcador amb un gol d’Antoine Griezmann, després d’una bona combinació entre Messi i Jordi Alba, qui acaba fent l’assistència. A la següent jugada, l’equip de Marcelino García Toral va anotar el gol que posava l’empat. Óscar De Marcos n’era el botxí del Barça. Així va acabar la primera meitat, amb domini dels blaugrana però amb empat al marcador.

La segona part va començar molt tranquil·la, però al minut 57′ va marcar Raúl García pels bascos. Falsa alarma. Se’l van anul·lar. Però després d’això van començar els nervis. Al minut 77′ una altra combinació entre Messi i Jordi Alba va acabar provocant el segon gol de Griezmann. El FC Barcelona estava demanat el final del partit perquè els lleons estaven tota l’estona a camp rival, i amb tanta pressió l’Athletic va aconseguir marcar a l’últim minut en una jugada a pilota aturada. Asier Villalibre, que sortia des de la banqueta, n’era l’autor del 2-2.

El partit va anar a la pròrroga i al minut 93′ Iñaki Williams va anotar un autèntic golàs que posaria el 2-3 definitiu al marcador. La segona meitat de la pròrroga es faria molt llarga per l’Athletic Club, però el Barça no va poder amb una segona pròrroga en pocs dies, després de classificar-se per a la final contra la Reial Societat als penals. Amb els nervis del partit i la impotència per la derrota, Lionel Messi va acabar expulsat per una agressió a Villalibre.

close

El més recent

Un amor de Sant Jordi

Compartim la història de la nostra corresponsal Martina Albertín Aquesta història d’amor sembla que comença en