L'Institut Tecnològic de Massachusetts. (Font de la imatge: unsplash.com)

El MIT a l’Escola Goar

69 visites

Aquest any, l’alumnat del Massachusetts Institute Of Technology torna a 3r i 4t d’ESO d’una manera diferent

Com des de fa 3 anys, un alumne del MIT de Boston (Massachusetts Institute of Technology) ha entrat a les aules de l’Escola GOAR. Aquest any, a causa de la Covid-19, la visita ha hagut de ser telemàtica i s’ha realitzat per videotrucada.

L’Erick és un alumne del MIT que porta treballant un any com a EMT (sigles en anglès de Tècnic Mèdic d’Emergència). Per això era un dels alumnes més indicats per a parlar a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de GOAR sobre el nostre cos i els sistemes que el conformen.

Primer, els estudiants van veure un vídeo de l’Erick on explica una mica el sistema digestiu. Després els va posar un mini repte per a saber quins coneixements de salut tenen. Per qüestions de temps, només es va poder fer a 4t d’ESO.

Després de la videotrucada l’Erick va explicar com era la seva vida a la universitat i quins cursos i assignatures havia fet entre l’institut i la carrera. Quan va acabar d’explicar-ho, l’alumnat va fer una roda de preguntes sobre el sistema digestiu i altres temes més generals.

Els nois i noies van quedar molt contents amb la videotrucada, i diuen que esperen amb ganes la de la setmana vinent.

Carla Villalta, Laia Ibáñez, Álvaro Pérez i Erik Cruz
Corresponsals del Creixen Goar Report
close

El més recent