Es presenten els millors treballs de recerca de Viladecans. (Font de la imatge: ajuntament de viladecans)

Se celebren el Fòrum TR i la jornada d’orientació a Viladecans

68 visites

La Mar Camps, la Irene Requena, la Laia Garcia i l’Ainhoa Grande, totes quatre alumnes de l’Escola Goar, presenten els seus treballs de recerca

El Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat va acollir el passat mes d’abril a Viladecans la presentació del Fòrum Local de Treballs de Recerca, en què han estat presentats en societats els millors TDR dels alumnes del municipi.

A aquesta presentació hi van assistir la Tinenta d’alcalde de l’àmbit de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Viladecans, Gisela Navarro, i l’inspector d’Educació, Jordi Vidal, i els alumnes de set instituts diferents de Viladecans i Gavà que presenten el seu Treball de Recerca.

Cal destacar la presència de la Mar Camps i la Irene Requena amb el seu treballL’efecte de l’esport a curt termini en les nostres percepcions i de la Laia Garcia i l’Ainhoa Grande amb el treball Implementació d’una xarxa de bicicletes elèctriques a Viladecans”. Totes quatre són alumnes de 2n de batxillerat de l’Escola Goar. A causa de la COVID-19 la presentació es va seguir per videoconferència.

La presentació dels TDR. (Font: YouTube Ajuntament de Viladecans)

També se celebra la Jornada d’Orientació

Cada any l’Ajuntament de Viladecans fa una jornada d’orientació sota el lema Construeix el teu futur. El seguiment de l’acte també s’ha realitzat per videoconferència.

En aquest esdeveniment participa l’alumnat de batxillerat i C.F.G.S, el professorat, empreses, institucions o professionals i exalumnes. I es divideix en diferent taules. Cada taula té un àmbit diferent: espai científic, espai de ciències de la salut, espai d’humanitats, espai d’economia i administració d’empreses, espai de ciències socials, espai tecnològic i espai artístic. A cada taula la gent comenta la seva experiència i pot ajudar, orientar i aconsellar als principiants.

close

El més recent

Un amor de Sant Jordi

Compartim la història de la nostra corresponsal Martina Albertín Aquesta història d’amor sembla que comença en